Bent u ondernemer op een bedrijventerrein? Heeft u onafhankelijk advies nodig bij het verduurzamen? Meldt u dan bij het duurzaam ondernemersloket.

Ondernemers hebben grote behoefte aan ondersteuning bij energiebesparing. Daarom hebben we sinds kort een nieuw loket, speciaal voor ondernemers op bedrijventerreinen. Het loket gaat ondernemers op alle Westfriese bedrijventerreinen helpen bij de noodzakelijke energietransitie. De ambitie is groot; energieneutrale bedrijventerreinen in 2040!

Ondernemers kunnen bij het loket terecht voor:

• Onafhankelijk advies over verduurzaming op (bedrijven)terrein. Waar moet je op letten als je een partij kiest en in zonnepanelen wil investeren? Is jouw dak geschikt? Welke warmte techniek past bij het pand? Hoe zit het met subsidies?

• Ondersteuning van initiatieven op je bedrijventerrein. Bestaande en nieuwe initiatieven worden door het loket ontlast en ondersteunt in bijvoorbeeld communicatie en advies.

• Aanjagen en ondersteuning van innovaties. Zijn er nieuwe, niet traditionele kansen? Het loket verneemt deze graag en ondersteund waar nodig bij elke stap in het proces tot aan de uitvoering.

Ondernemers met interesse of vragen zijn welkom via www.duurzaamondernemersloket.nl.

Het loket wordt mede mogelijk gemaakt door het Westfriese bedrijfsleven, de Westfriese gemeenten en de provincie Noord-Holland.