Slim energie besparen kan geld opleveren. Je woont comfortabeler, het is goed voor het klimaat én voor je energierekening. Gemeente Medemblik helpt je graag jouw energierekening te verlagen.

Waardebonnen
Speciaal voor huurders zijn we nu een waardebonactie gestart. Met de waardebon kunnen huurders energiebesparende producten kopen. Denk hierbij aan een tochtstrip, een waterbesparende douchekop, LED lampen, een radiatorventilator en een brievenbusborstel. We werken hiervoor samen met Winst uit je woning.

Gratis advies
Tijdelijk kun je ook een persoonlijk adviesgesprek aanvragen met een energiecoach van Susteen. Dit advies bieden we je aan naast de waardebon. Zo weet je voordat je de waardebon inwisselt welke producten je het beste kunt kopen om te besparen op jouw energierekening.

Brief
We stuurden hierover een brief naar alle huurders in onze gemeente met daarin een roze waardebon. Hierin staat hoe je de waardebon gebruikt gebruiken. En hoe je een adviesgesprek kunt aanvragen.

In de brief staan ook de stappen die je moet nemen om de waardebon online in te wisselen:

  1. Kijk op www.winstuitjewoning.nl/medemblik-huur of er nog budget over is en welke energiebesparende producten in aanmerking komen
  2. Je wordt direct doorgelinkt naar de aangesloten webshops. Plaats de producten die je wil hebben in jouw winkelmandje
  3. Vul de persoonlijke waardeboncode in die je hebt ontvangen
  4. Je krijgt de energiebesparende producten thuisgestuurd

Als je liever producten bij een (lokale) offline winkel koopt, dan kun je de aankoopbon declareren via de website. Je krijgt het aankoopbedrag teruggestort op je rekening. Kijk voor alle voorwaarden en of er nog budget is op www.winstuitjewoning.nl/medemblik-huur.

Voor het aanvragen van een advies gesprek meldt je je direct aan op www.winstuitjewoning.nl/medemblik-huur.

Geen brief ontvangen?
Ben je huurder en heb je geen brief ontvangen? Vraag dan hier www.winstuitjewoning.nl/medemblik-huur je waardeboncode op. Voor eigenaar/bewoners geldt: in februari start voor hen eenzelfde soort actie. Binnenkort hierover meer informatie, onder meer via deze website.