Zonnepanelen, warmtepomp en (extra) isolatie. Het duurzaam bouwen of verbouwen van woningen begint steeds normaler te worden. U bent misschien ook geïnteresseerd, maar u weet nog onvoldoende hoe u zoiets voor uw eigen huis in gemeente Medemblik moet aanpakken. Nu kunt u gespecialiseerd telefonisch advies inwinnen.

Met duurzame maatregelen spaart u het milieu en bespaart u op uw energierekening; dat is een aantrekkelijk vooruitzicht. Maar de technologische ontwikkelingen gaan snel en zorgen voor een steeds breder aanbod aan mogelijkheden. De vraag is: welke duurzame oplossingen zijn voor uw woning het meest geschikt?

Duurzaam Bouwloket

De experts van het Duurzaam Bouwloket weten het antwoord. U kunt vanaf nu bij hen terecht voor een gratis telefonisch adviesgesprek. Samen met u nemen zij de energiebesparingsmogelijkheden door, inclusief beschikbare subsidies, en passend bij uw budget. Na afloop ontvangt u een samenvatting van het gesprek, inclusief een stappenplan op maat.

Een Westfriese service

Het gratis telefonisch adviesgesprek wordt u aangeboden door de zeven Westfriese gemeenten. U kunt er alleen gebruik van maken als inwoner/woningbezitter in Medemblik, Drechterland, Enkhuizen, Hoorn, Koggenland, Opmeer of Stede Broec. Ter voorbereiding vult u een aantal kenmerken van uw woning in. Zo wordt het gesprek echt afgestemd op uw woonsituatie.

Kijk voor meer informatie en aanmelden op https://www.duurzaambouwloket.nl/wf-adviesgesprek. Op een door u gewenst moment wordt u gebeld door een energieadviseur van het Duurzaam Bouwloket.