Wandel mee met de vogelgids, in het donker!

Na een succesvolle eerste editie organiseert gemeente Medemblik ook dit jaar weer de Nacht van de Nacht. Op zaterdagavond 29 oktober is het zover!

In Wognum en in Twisk kunt u tijdens een exclusieve, avontuurlijke wandeling op pad met een vogelgids van de KNNV afdeling Hoorn/West-Friesland. Tijdens deze wandeling staan we stil bij ‘licht en donker’ in de natuur. De zomertijd is ten einde. Een mooi tijdstip om aandacht te vragen voor het effect van licht op mens en dier. De gids neemt je mee op een avontuurlijke wandeling in het donker. In de hoop om zoveel mogelijk vogels te spotten: de meerkoet, de kievit, de steenuil, de smient kunnen gehoord worden en misschien zien we wel een vleermuis.

Aanmelden
Deze wandelingen zijn gericht op volwassenen en duren ongeveer 1,5 uur. Het aantal deelnemers is beperkt tot 12 personen per groep. Deelname is kosteloos en op basis van beschikbaarheid. Aanmelden kan tot uiterlijk 24 oktober door een mail te sturen naar duurzaam@medemblik.nl. Vermeld in de mail je naam, het aantal deelnemers en je voorkeur voor de startlocatie. Deelnemers ontvangen de startlocatie en nadere informatie in een bevestigingsmail.

Kik hier voor meer informatie over de Nacht van de Nacht.